Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Wish For What You Want


Καλημέρα συντρόφισσες και σύντροφοι της αριστερής κυβέρνησης με κορμό τον Καμμένο.
Νταξ, πλάκα κάνω. Τα σοβαρά θα τα λέμε ανάλογα με την πορεία.

Για την πρώτη ανάρτηση με αριστερή κυβέρνηση, διάλεξα σήμερις, πέμπτη του γιαραμπή, να σας γνωρίσω μια ακόμα καινούργια αμερικάνικια blues μπάντα.
Όχι τόσο σε σχέση με την ίδρυσή της (αυτή έγινε στα 2006), όσο με το γεγονός, ότι μόλις χθες (28 Γενάρη 2015) κυκλοφόρησε το πρώτο studio album της.
Μιλάω για τους Billy Walton Band και το Wish For What You Want

Η μπάντα του Billy Walton συνεχίζει την τεράστια παράδοση της σκηνής του Jersey Shore (της ακτής του Jersey) και, πιο συσκεκριμένα, του Asbury Park.
Κι'επειδής υπάρχουν και μπόλικοι που δεν γνωρίζουν, η Asbury Park δεν είναι απλά μια παράκτια πόλη του New Jersey, αλλά κι'ένα από τα σημαντικότερα μουσικά κέντρα της rock-blues στο αμέρικα. Από δω είναι που ξεκίνησαν εκατοντάδες καλλιτέχνες και μπάντες, όπως οι Fury Of Five, Clarence Clemons, Southside Johnny, Jon Bon Jovi, Patti Smith, The Clash, The Exploited, The Ramones και τόσοι άλλοι.
Από δω απογειώθηκε και ο Bruce - The Boss- Springsteen και η E-Street μπάντα του. Σας θυμίζω, πως ο τίτλος του πρώτου studio album του ήταν Greetings From Asbury Park NJ (1973).

Η μπάντα μας αποτελείται από τους Billy Walton (κιθάρα, φωνητικά), William Paris (μπάσο, φωνητικά), Johnny D'Angelo (ντραμς, φωνητικά), Sean Marks (σαξόφωνο), Ian Gray (τρομπόνι) και Sam Sherman (πλήκτρα).
Από τα 2007, εκτός απ'το αμέρικα, έχουν περιοδεύσει 5 τουλάχιστον φορές στας ευρώπας, με αποτέλεσμα να 'χουν δημιουργήσει ένα αρκετά φανατικό κοινό.
Ο πρώτος τους δίσκος είναι τυπικότατος Jersey Shore, καθαρά rock-blues ένα πράμα και, αν κρίνω από την υποδοχή του, νέα αστέρια γεννιούνται.
Πάρτε μεζέ όμως καλύτερα.

Wish For What You Want
True Lovin Man
Mountain
Come On Up
Blues Comes A Knockin'
Forgive And Forget
Change
Worried Blues
Till Tomorrow
Just To Walk That Little Girl Home
It Don't Matter
Hudson County Star