Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Demolicious


Καλημέρα αστέρια μου.

Στην σαγκά μας "εμείς τ'ακούμε πρώτοι απ'όλους", η νταλίκα σήμερις με ανείπωτη χαρά σας παρουσιάζει (σε αποκλειστικότητα) το νέο δίσκο των λατρεμένων Green Day
To Demolicious

Που, όπως ίσως καταλάβατε από το υπεροχότατον λογοπαίγνιον, δεν είναι ακριβώς νέος δίσκος, αφού περιέχει μόνο ένα καινούργιο τραγούδι τους, το State Of Shock.
Πράγματι, πρόκειται για μία υπέροχη compilation από demos των τραγουδιών που κυκλοφόρησαν στα τρία τελευταία studio albums τους (Uno, Dos και Tre).
Για όσους δεν ξέρουν (ή έχουν ξεχάσει) demo ονομάζεται μία εκτέλεση ενός τραγουδιού, η οποία δεν είναι (υποχρεωτικά) και η τελική μορφή που θα μπει στον δίσκο. Τα demos, πολλές φορές, εκτός του ότι είναι ομορφότερα από τα τελικά τραγούδια, έχουν και μια παραπανίσια σημασία, επειδής, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη στις ηχογραφήσεις ενός καλλιτέχνη.

Εδώ που λέτε, έχουμε μια σειρά από καταπληκτικά demos (για μας που αγαπάμε την πράσινη μέρα), τα οποία θα κυκλοφορήσουν το Μ. Σάββατο, 19 Απρίλη 2014 σ'ένα διπλό βινύλιο, σε cd αλλά και σε κασέτα.
Να σας πω, τέλος, πως το εξώφυλλο είναι δουλειά του γνωστού δημιουργού comics Tom Neely (το Vegan Police εγώ το έχω λατρέψει) σε συνεργασία με την Kristina Collantes.

Εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε

99 Revolutions
Angel Blue
Carpe Diem
State of Shock
Let Yourself Go
Sex, Drugs & Violence
Ashley
Fell for You
Stay the Night
Nuclear Family
Stray Heart
Rusty James
A Little Boy Named Train
Baby Eyes
Makeout Party
Stay the Night