Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Strange Range


Καλημέρα λουλουδάκια του αγρού.
Σήμερις είναι (μάλλον) το τελευταίο μουσικό ποστ της νταλίκας για αρκετό καιρό. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.
Ο λόγος απλός : από την Δευτέρα, πρώτα ο γιαραμπής, η νταλίκα παρκάρει στο ΟΑΚΑ, όπου θα στηθεί φέτος το 17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει 3 μέρες, 28-29-30.6.2013.
Οι προετοιμασίες όμως είναι πολλές. Γι'αυτό χρειάζεται κόσμος για να βοηθήσει στο στήσιμο.
Όσοι πιστοί προσέλθετε. Έχει μπόλικια δουλειά, αλλά έχει πολλά γέλια, πολλή συντροφικότητα και, κυρίως, απέραντη αλληλεγγύη. Και γνωρίζουμε και κόσμο. Το πιθανότερο είναι πως το νταλικόφωνο θα δημοσιεύσει μπόλικο φωτογραφικό ρεπορτάζ. Stay tuned.

Για σήμερις που λέτε, διάλεξα κάτι ολοκαίνουργιο, ολόφρεσκο και πάρα πολύ καλό.
Για όσους δεν έτυχε να τους ξέρετε, οι The City And Horses είναι ένα recording project από την Philadelphia. Recording project είναι συνήθως ένας μόνος του καλλιτέχνης, ο οποίος, για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων μαζεύει διάφορους και παίζει μαζί τους.
Στην δικιά μας περίπτωση, ο μόνος του είναι ο Marc (κατά κόσμον Marc Cantone), μία τρομερή indie persona που, το κύριο επάγγελμά του είναι παραγωγός παιδικών ταινιών για την τηλεόραση. Στο project ο Marc παίζει τις κιθάρες και τα τραγουδάει.

Τα πρώτα του βήματα στην δισκογραφία τα έκανε στα 2009, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του LP (I Don't Want To Dream), το οποίο άρεσε πολύ για το καθαρό indie ύφος του, αλλά και γιατί το project ήταν πολύ τίμιο μουσικά.
Στα 2011 κυκλοφορεί το δεύτερο LP (We Will Never Be Discovered), με άλλη σύνθεση και, εμφανώς, λιγότερο καλό από το πρώτο. Παρόλα αυτά, η αρχή είχε γίνει και οι Horses είχε ήδη αποκτήσει φανατικούς.

Με το Strange Range, το τρίτο LP δηλαδή, ο Marc επανέρχεται δημήτριος. Πράγματι, πρόκειται για το καλύτερό του. Σ'αυτό ίσως να βοήθησε και η (εκ νέου) αλλαγή του lineup του project. Ίσως όμως και η ωριμότητα που αποκτιέται με τα χρόνια. Ότι και να 'ναι, πρόκειται για έναν πάρα πολύ όμορφο δίσκο.
Κυκλοφόρησε στο Αμέρικα προχθές, 18 Ιούνη 2013 και η νταλίκα σας το χαρίζει σε αποκλειστικότητα.
Να 'μαστε καλά και ραντεβού στο ΟΑΚΑ.

Whip
17
Pretty Pretty
I Have My Reasons
Strange Range
Re-Inking
All Of These Things
My Strange Ways
Cool Joe
Slave
Kawaii Dance