Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Funkhaus Studio Sessions


Περιμέναμε το τρίτο τους studio album ανυπόμονα. Κι'αυτό γιατί, μέσα από τα αναρίθμητα remixes τους αλλά και τη συμμετοχή τους σ'άλλα τόσο projects της nu-jazz (αλλά και της latin jazz και electronica), μας είχαν αφήσει με την μπουκιά στο στόμα από τα 2008 και το υπέροχο Of All The Things.

Και ξαναχτύπησαν πριν λίγες μέρες με το χορταστικό Funkhaus Studio Sessions, ένα δίσκο ντούρας-πούρας nu-jazz, με μπόλικια electronica και με εξαιρετικά φωνητικά από τον Paul Randolph (την ανερχόμενη μεγάλη φωνή από το Detroit).
Κάτι παραπάνω από μία ωρίτσα εξαιρετικής μουσικής, ξεσηκωτικού ρυθμού αλλά και πολύ-πολύ όμορφων slow cuts, που τόσο καλά ξέρουν να δημιουργούν οι Jazzanova.

Για όσους ενδιαφέρονται, πρόκειται για μία Dj/producer μουσική κολλεκτίβα που μας έρχεται από το Βερολίνο και που απαρτίζεται από έξι μέλη. Ξεκίνησαν στα 1995 και μέχρι σήμερα, εκτός από τα 3 studio albums τους, έχουν συμμετοχή σε πολλά μουσικά projects αλλά και σε remixes με πολλούς και γνωστούς Djays ανά τον πλανήτη.
Αν ψάξετε το νταλικόφωνο, θα τους βρείτε σε παλαιότερες compilations nu-jazz, αφού το είδος ερεθίζει τα μάλα τα μπεκ της νταλίκας.

Η δισκάρα κυκλοφόρησε στις 24 Μάη φέτος.

Let Me Show Ya
Theme From Belle And Fu
I Human
Look What You're Doing To Me
Lucky Girl
No Use
No Use (part.2)
Flashback
Believer
Little Bird
I Can See
Boom Clicky Boom Klack
Fedimes Flight
Let It Go