Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Η νύχτα των παιδιών-βασιλιάδων

Ότι είχε απομείνει από την τέταρτη μπύρα θύμιζε κάτουρο. Ότι είχε απομείνει από την κουβέντα θύμιζε βαρεμάρα. Οι μεγάλοι έχουμε ένα μειονέκτημα απέναντι στα παιδιά : δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε την ανία μας. Αυτά την μετατρέπουν σε τόσα υπέροχα πράγματα που εμείς ονομάζουμε βλακείες. Κι εμείς χάνουμε τα σημαντικά. Κι αυτά κερδίζουν σε ζωή. Να γιατί πρέπει ν'αγαπάς τα παιδιά. Γιατί η αγάπη είναι κουράγιο.
Όσο λοιπόν εμείς δεν ξέραμε τι να κάνουμε με την πλήξη μας, ο Μάρκος με τράβαγε από το μανίκι να του εξηγήσω πως κατεβάζουμε τραγούδια από το ίντερνετ. Δεν θα σας πω την ηλικία του γιατί αρνούμαι να πέσω στα φολκλορικά. Άλλωστε εγώ δεν προδίδω τους φίλους μου.
Για σένα ρε Μάρκο.

6 σχόλια:

aKanonisti είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
koptoraptou είπε...

Μου είπαν ότι είστε τεκνό και μάλιστα καράτεκνο. Αλλά όταν μου βάζατε Γκάλαχερ και δη Μουντσάιλντ, πρώτον με σκοτώνετε διότι εξακολουθείτε να μου θυμίζετε διάφορα και δεύτερον με κάνετε να πιστεύω ότι βρίσκεται πολλά - μα πολλά χρόνια - στο τιμόνι της νταλίκας. Τα σέβη μου και τις καλημέρες μου!

Green_revenger είπε...

Σεβαστή μεροκαματιάρα, μην ακούτε τις φήμες, παρά μόνον όταν στοχεύετε σε ακροαματικότητα ή τηλεθέαση (ανάλογα με το ΜΜΕ στο οποίο απασχολείστε).
Από την άλλην, και με όλο τον σεβασμό, ακούσατε για τεκνό και καρατεκνό και είπατε να ρίξετε μια ματιά;
Αίσχος ... :)

Ατίθασος ενήλικας είπε...

Χμμμ… λέω να ξεκοτσαρω εδώ για λίγο
Ενοχλώ ;

Ατίθασος ενήλικας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CJTV_0MWWyw&eurl=http://ntalaveria.blogspot.com/search?updated-max=2008-07-07T22%3A44%3A00%2B03%3A00&max-results=3


* Το πόνημα μου

Green_revenger είπε...

@απατεώνες

άραξε όσο κάνεις κέφι. Τζάμπα είναι και το ποστ σου είναι καύλα σκέτη.