Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Music Complete


Καλημέρα καλά μου παιδιά.
Ένας δίσκος των New Order είναι από μόνος του event.
Πόσο μάλλον όταν, δύο χρόνια μετά τον Lost Sirens (2013) και δέκα χρόνια μετά το Waiting For The Siren's Call (2005), η λατρεμένη electronic/new wave μπάντα από το Manchester, εγκαταλείπει τα σορόπια και επιστρέφει στον γνωστό πολυαγαπημένο ηλεκτρονικό της ήχο.

Το Music Complete είναι ένας πολύ μεγάλος δίσκος. Ειδικά γι'αυτούς που αγαπούν τους New Order αλλά και την dance ποιοτική μουσική. Ακούγεται μονορούφι και, πιστέψτε με, θα σκίσει χασέδες στα dance floors.
Είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας χωρίς τον (πρώην πια) μπασίστα Peter Hook, με την συμμετοχή του νέου Tom Chapman, αλλά και την επιστροφή του ασώτου Gillian Gilbert, ο οποίος είχε λακίσει στα 2001.
Στον υπέροχο τούτο δίσκο, συμμετέχουν στα φωνητικά ο Κύριος Iggy Pop, o Brandon Flowers (της θεόμουρλης μπάντας του Las Vegas, The Killers) και ο εξαιρετικός Elly Jackson, από την πολύ καλή εγγλέζικη synthpop κολλεκτίβα La Roux.
Το πρωτότυπο εξώφυλλο είναι έργο του εγγλέζου Peter Saville, ο οποίος είναι γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής της Factory Records, για την οποίαν έχει σχεδιάσει ουκ ολίγα εξώφυλλα, έχοντας αποκτήσει παγκόσμια φήμη.
Ηχογραφήθηκε μεταξύ Νοέμβρη 2014 και Ιούλιο 2015 και κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη.
Αυτά τα λίγα και απολαμβάνουμε άμμετρα.

Restless
Singularity
Plastic
Tutti Frutti
People On The High Line
Stray Dog
Academic
Nothing But A Fool
Unlearn This Hatred
The Game
Superheated