Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Man On The Run

Καλημερούδια λατρείες.

Σήμερις, στην σαγκά μας "καινούργιο κοσκινάκι μου" έχω την χαρά να σας φιλέψω το νέο ολόφρεσκο, σπαρταριστό και ακυκλοφόρητο album των Bush

Σίγουρα τους ξέρετε, αλλά, για όσους όχι, οι Bush είναι η ομορφότερη, καλύτερη και σπουδαιότερη grunge μπάντα της ινγκλετέρας. Θα μου πέιτε, τώρα, ότι αυτό δεν το λες και κοπλιμάν, μιας και δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες. Είναι όμως.
Κι'επειδής, κάποια στιγμή, θα κάνουμε ένα αφιερωματάκι σε δαύτους, θα σας πω μονάχα λίγα πραγματάκια.
Ξεκίνησαν στα 1992 στη Λόνρα και, με το πρώτο τους κιόλας studio album (Sixteen Stone - 1994) έσκισαν χασέδες. Το περίεργο με δαύτους, είναι πως το μεγαλύτερο σουξέ τους το ειχαν (και το έχουν) απ'την άλλη μεριά του ατλαντικού και όχι στην γειτονιά τους. Το γιατί δεν το γνωρίζω.
Στα 2002 διαλύθηκαν, αλλά, 8 χρόνια μετά, στα 2010, ξανάσμιξαν. Και στα 2011 κυκλοφόρησαν το 5ο studio album τους (The Sea Of Memories), το οποίο ήταν και το καλύτερό τους.

Περιμέναμε λοιπόν, με ανυπομονησία η αλήθεια είναι, τη συνέχεια. Και δεν μας απογοήτευσαν.
Το Man On The Run είναι ένα σούπερ-γουάου album. Το grunge ξεχειλίζει απ'όλους τους πόρους του, συνοδεύεται όμως με μιαν ιδέα alternative, δείγμα της ωρίμανσης της μπάντας. Επίσης, ο ήχος του είναι ηθελημένα "κάτι σαν live", αφού έτσι το θέλησε η μπάντα, η οποία, επί δύο χρόνια (2011-2013), περιόδευσε τον πλανήτη για το προμόσιον του προηγούμενου δίσκου.
Για να μην σας τα πολυλογώ, ο πολύ καλός αυτός δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτώβρη 2014, την ερχόμενη Τρίτη δηλαδής, πρώτα ο γιαραμπής.
Εμείς τον ακούμε πρώτοι και βάζουμε τα συμπεράσματά μας.

Just Like My Other Sins
Man On The Run
The Only Way Out
The Gift
The House Is On Fire
Loneliness Is A Killer
Bodies In Motion
Broken In Paradise
Surrender
Dangerous Love
Eye Of The Storm