Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Rocks And Honey


Καλημέρα στρουμφάκια μου.

Υπάρχουν μερικοί απ'αυτούς που αγαπήσαμε και μας μεγάλωσαν, που θα ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε την όποια (νέα ή παλιά) δουλειά τους, ανεξάρτητα με το αν θα ήταν καλή ή όχι.
Για λόγους καθαρά συναισθηματικούς. Για τη νιότη μας ρε γαμώτο, που θα 'λεγε και η άλλη.

Εδώ όμως το παραπάνω δεν ισχύει.
Και δεν ισχύει γιατί τούτη δω η γυναικάρα της νιότης και της καρδιάς μας, η Bonnie Tyler, δεν εμπίπτει στην κατηγορία "κάποτεκαλή, τώρα αρπαχτή". Στα 62 της (πια), αυτή που γεννήθηκε για να μας αναστατώνει, επιστρέφει, μετά από 8 χρόνια (και το album της Wings - 2005) και δίνει ρέστα.
Κι'όταν λέμε δίνει ρέστα, εννοοούμε πως διδάσκει τη φωνάρα της σε κάτι κοριτσόπουλα με τα μισά της χρόνια, που την έχουν δει "rock φωνές" επειδή έχουν ωραία βυζιά ή κώλο (ή και τα δύο).

Μια φωνή που βγαίνει από τ'άντερά της. Σα να μην πέρασε μια μέρα από τότες που ερωτευόμαστε με τις ολικές εκλείψεις της καρδιάς μας, τότες που χτυπιόμασταν έχοντας ανάγκη έναν ήρωα.

Και για να μην το κάνουμε πιο μελό, να πούμε απλά πως το Rocks And Honey είναι το 16ο studio album της, πως κυκλοφόρησε περιορισμένα στη Γερμανία στις 8 Μάρτη και πως η επίσημη κυκλοφορία του είναι για τις 9 του Μάη 2013.
Να πούμε ακόμα πως πρέπει να ψάξουμε αρκετά για να βρούμε καλύτερο rock γυναικείο δίσκο για φέτος.
Και πολλά είπαμε.
Ακούμε τώρα.

This Is Gonna Hurt
Sunshine
Believe In Me
What You Need From Me
Crying
Little Superstar
Flat On The Floor
All I Ever Wanted
Stubborn
Love Is The Knife
Lord Help Me
Mom 
You Try
Believe In Me