Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Remix With The Sun


Πως τα πάμε με τη ζέστη αγάπες;

Δροσίζει από σήμερα, λέει.
Ο ήλιος όμως παραμένει. Και για τον ήλιο θα σας μιλήσω σήμερα. Με αφορμή το ολόφρεσκο Remix With The Sun των Chinese Man.

Τους ξέρετε; Όχι; Πάμε να τους γνωρίσουμε.
Οι Chinese Man δεν είναι κινέζοι. Είναι μια μουσική κολλεκτίβα που μας έρχεται από τη Γαλλία και που πειραματίζεται με την trip hop, εμπλουτίζοντάς την με δόσεις rap, jazz αλλά και ambient (όπου χρειάζεται).
Δημιουργήθηκαν στα 2004 και επίσημα μέλη της είναι οι Ze Mateo, High Ku (djays από τη Μασσαλία με πολλές διεθνείς διασυνδέσεις) και SLY (ένας θεόμουρλος beatmaker). Κατά καιρούς κι'άλλοι νοματαίοι προστίθενται στα gigs τους, ενώ πάρα πολλοί έχουν κάνει αναρίθμητα remixes της δουλειάς τους.

Ένα τέτοιο είναι κι'αυτό που σήμερα θα σας χαρίσω.
Στα 2011 η κολλεκτίβα κυκλοφόρησε το τρίτο studio album της με τίτλο Racing With The Sun. Περιττό να σας πω, ότι αποτέλεσε πολύτιμο υλικό για τα απανταχού του πλανήτη clubs.
Φέτος λοιπόν, μαζώχτηκαν διάφοροι τύποι και αποφάσισαν να ρε-μιξάρουν τον δίσκο. Με την ενεργή συμμετοχή-στενή επίβλεψη της κολλεκτίβας. Τόσο ενεργή και στενή, που θεωρείται το τέταρτο studio album τους.
Κυκλοφόρησε στις 22 Ιούνη του 2012, δεν θα το βρείτε στα δικά μας δισκοπωλεία και συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, και οι Jeru the Damaja, OBF, DJ SUV, Scratch Bandits Crew κλπ κλπ.

Καλημέρα και καλή μας ακρόαση

The Mourning Son
One Past
Saudade
Stand!
Racing With The Sun
Down
In My Room
Get Up
Ta Bom
Miss Chang
The King (The Libra Priest Suite)