Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Evolution

Καλή σας μέρα λατρείες μου.
Ωραία γυναίκα ε;

Εμ...ηθοποιός, πρώην μοντέλο κι'όλα αυτά τα συμπαθητικά.
Αλλά και μουσικός. Και μάλιστα και συνθέτης. Και καλή μουσικοσυνθέτης. Πολύ καλή. Από τις καλύτερες indie - alternative φωνές. Καλή κιθαρίστας επίσης. Πολυτάλαντη όμορφη ένα πράμα.

Γεννήθηκε Charlyn Marie Marshall στην Ατλάντα (Georgia) στα 1972, αλλά θα την συναντήσετε είτε σαν Cham Marshall είτε σαν (το πιθανότερο) Cat Power.
Το τελευταίο ήταν και το όνομα της πρώτης μπάντας της, που κράτησε όταν αποφάσισε να την διαλύσει και ν'ακολουθήσει σόλο καριέρα.
Μέντοράς της θεωρείται ο Steve Shelley (ντράμερ των Sonic Youth) που από την αρχή την βοήθησε και στο γράψιμο αλλά και στις ηχογραφήσεις.
Οι πρώτες της δουλειές (Dear Sir- 1995 και Myra Lee - 1996) ήταν δύο ΕΡs που όμως την καθιέρωσαν στον χώρο και της άνοιξαν τους ορίζοντες σ'αυτό το είδος μουσικής.
Από την άλλη, ξεκίνησε το acting αλλά και το modeling, σε πολύ μικρότερες όμως δόσεις.
Μέχρι σήμερις έχει κυκλοφορήσει 8 studio albums, ενώ έχει περίεργα σιγήσει μετά το τελευταίο της (Jukebox - 2008).

Η νταλίκα τιμάει σήμερις την κοπελιά και σας χαρίζει μιαν επιλογή από όσα θεωρεί διαμαντάκια.
ΥΓ: επειδής πολλοί φίλοι με αρώτηξαν γιατί σίγησαν τα remixes, σας λέω απλά, πως τα remixes δεν είναι εύκολο να γίνουν. Θέλουν έμπνευση και αρκετή δουλειά. Κυρίως θέλουν επεξεργασία των εικόνων που πλημμυρίζουν το ντανταϊστικό μου κεφάλι. Οπόταν υπομηνή.
Σας φιλώ στα ρουθούνια.

Maybe Not
Half Of You
Fool
Yesterday Is Here
The Sleepwalker
Ramblin' (Wo)man
I Believe In You
Empty Shell
Lived In Bars
After It All
She's Got You


Δεν υπάρχουν σχόλια: