Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Εγώ πάντως τον πιστεύω.
Ειλικρινά.
Τον GAP ντε! Την πρωθυπουργάρα μας.
Οταν μας λέει πως απλοί πολίτες τον σταματούν στον δρόμο και του δίνουν τον μισθό τους για να σωθεί η χώρα και να αντιμετωπίσουμε την απειλή της "εθνικής κυριαρχίας".

Το θεωρείτε απίθανο να γίνεται;
Είναι δηλαδή πιο απίθανο αυτό από το σχεδόν 44% που τον ψήφισαν τον Σεπτέμβρη του 2009; Και ποιοί ήταν παρακαλώ αυτό το 44%; Οι έχοντες; Οι κατέχοντες;
Όχι.
Ήταν οι ίδιοι κρετίνοι, οι ίδιοι ηλίθιοι που πριν 3 και 6 χρόνια ψήφισαν τον ανίκανο χοντρό, οι ίδιοι που ψήφισαν τον Σημίτη, τον Μητσοτάκη, τον Ανδρέα κλπ κλπ. Οι ίδιοι απροσάρμοστοι που καυλώνουν με την Πετρούλα, που αυνανίζονται εθνικιστικά με τις παπαριές του κάθε Πρετεντέρη, που τρώνε τα ρεβύθια τους βλέποντας Λαζόπουλο και θεωρώντας εαυτούς ψαγμένους, που κάνουν γκριμάτσες αηδίας όταν ένας μελαμψός μετανάστης τους πλησιάζει για να ζητήσει το δρόμο του, που περιμένουν ώρες στα μποτιλιαρίσματα των εθνικών μπας και τους πλησιάσει το μικρόφωνο της τηλεόρασης για να βρίσουν, που έχουν γίνει ένα με τον καναπέ τους για να απολαμβάνουν καλύτερα το πήδημα του συστήματος.

Είμαστε ένας ηλίθιος λαός.
Μία ακανόνιστη και ασυντόνιστη ορδή βλακών, το ευκολότερο target group για τους ατσίδες του συστήματος, για τους κερδοσκόπους, για τα λαμόγια.
Ένας λαός που πέταξε στα γρήγορα την ιστορία του στα σκουπίδια μαζί με τα κόκκαλα από το παχαλινό αρνί και τα κουτάκια μπύρας και που πορεύεται με τις ατάκες του Πάγκαλου και την ανούσια παπαρολογία του Λοβέρδου.
Ένας λαός που θα τρέξει μεθαύριο στο γήπεδο να καταστρέψει ότι απέμεινε και, στο δρόμο, θα βρίσει κάποιους ελάχιστους διαδηλωτές που κατεβαίνουν ακόμα στο πεζοδρόμιο μπας και...
Ένας λαός που υπακούει στα κελεύσματα του αρχι-ρυπαντή Αλαφούζου και τρέχει να φυτέψει δεντράκια, μήπως και τον πάρει η κάμερα του ΣΚΑΙ, και μετά παίρνει την κυρία και τα κουτσούβελα και πάει για σόπινγκ στο κοντινό THE MALL, για το οποίο θυσιάστηκαν εκατοντάδες στρέμματα πράσινου.
Ένας λαός πρόθυμος να πιστέψει τον οποιονδήποτε και το οτιδήποτε, φτάνει να του κανακεύεις αυτή τη μαλακία που, όπως κομπάζει, δεν έχει μετάφραση σε καμία ξένη γλώσσα.
Ένα τσούρμο από ζώα περικυκλωμένα από τη μοίρα τους, την οποίαν εκχώρησαν αδιαμαρτύρητα στους "σωτήρες" κάθε λογής.

Τώρα μας φταίνε οι γερμανοί, οι γάλλοι, οι εγγλέζοι, οι οστρογότθοι, οι μαμαλούκοι και οι ούνοι.
Ή μήπως όχι;
Μάλλον πειστήκαμε από τους "σοσιαλιστές" κυβερνώντες μας, πως φταίμε κι'εμείς επειδή τόσα χρόνια ανεχόμασταν τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή, τα φακελάκια των γιατρών, τις λαμογιές των εφοριακών, την κλοπή των ταμείων και την σπέκουλα των ζωών μας.
Πως φταίμε κι'εμείς επειδή δεν δουλεύαμε αρκετά και βιαζόμασταν να βγούμε στη σύνταξη.
Για τόσο ζώα μιλάμε.

Στο μεταξύ οι τράπεζες ανακοίνωσαν ξανά υπερ-κέρδη.
Καλά νέα αυτά για τον Σάλλα της Πειραιώς, βασικό συνεταίρο των "σοσιαλιστών" στην πράσινη ανάπτυξη.
Και μιας και μίλησα για πράσινη ανάπτυξη, η αντικομφορμίστρια - ανύπαντρη μητέρα - trendy - οικολόγα υπουργός, η σιόρα Μπιρμπίλη τελικά του το έδωσε πίσω του Βωβού το εμπορικό κέντρο στον Ελαιώνα. Αλλά τον προειδοποίησε : ο συντελεστής δόμησης από 1,6 γίνεται 1,2 κι'αντί για 77,000τμ θα το χτίσει 52,000τμ. Γιατί ο "σοσιαλισμός" έχει πράσινο πρόσωπο.
Τρέχτε τώρα ξεφτίλες να πανηγυρίσετε. Αλλά μακριά από τις mercedes της οικογένειας Βωβού. Θα τους χαλάσετε το lounge party.

6 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Βρε μήπως πρέπει τελικά να πολιτευτώ... να πάρω την ακανόνιστη ορδή των βλακών... να την συντονίσω???

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα

Να γυρίσει ο τρόχος... να γαμήσω κάποτε και εγώ....

Γιατί ως τώρα... κεφάλι δεν σήκωσα από το "πίππα-κώλο"...

Ε μαααααααααααα....

Αntidrasex είπε...

"Ένας λαός που υπακούει στα κελεύσματα του αρχι-ρυπαντή Αλαφούζου και τρέχει να φυτέψει δεντράκια, μήπως και τον πάρει η κάμερα του ΣΚΑΙ, και μετά παίρνει την κυρία και τα κουτσούβελα και πάει για σόπινγκ στο κοντινό THE MALL, για το οποίο θυσιάστηκαν εκατοντάδες στρέμματα πράσινου"

Να αγιάσει το στόμα σου. Και μόνο αυτή η φράση αρκεί.

Ακα, "πίππα" με 2 ππ? Mes que en pipe δλδς

aKanonisti είπε...

Από το πολύ γαμήσι... ξέχασα και την ορθογραφία....

Στο Π κόλλησες βλαμμένο... ολόκληρο Π_ _ _ _ο φάγαμε....

Ελεοςςςςςςςςςς!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ourbax είπε...

Η βλακεία είναι το πεπρωμένο μας κύριε Νταλικέρη.
Δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα.

Τσουχτρα είπε...

Αυτό το κείμενο είναι ο πιο "καθαρός" καθρέφτης που ανέβασες, για να δεί ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος την καμπούρα του. Όχι οτι έχω ελπίδες .... Μάλλον το καλσόν του θα τσεκάρει, μη και έφυγε κανένας πόντος....
Καλημέρα !

Ανώνυμος είπε...

Η Μπιρμπίλω τουκατσε με την πρώτη του Βωβού... ούτε στο δεύτερο ραντεβού ρε παιδί μου να κάνει λίγο την δύσκολη.

Μήπως να δώσουμε και ένα μισθό στον Βωβό για τον χρόνο που έχασε από την απόφαση του ΣτΕ...

Μάθαμε πως γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι ΟΙΚΟσοσιαλΗστές...

Α. Λ.