Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Moonlight Shadow's birthday cake

Υλικά : 1. Τα υπέροχα μη instrumental του Mike Oldfield
2. Τρεις πρέζες GURU sound system

3. Τρία φυλλαράκια από YAMAHA PSS-170 synthesizer

4. Ένα κουταλάκι του γλυκού Studio Djay mixing deck
5. Ένα μπουκάλι VAT-69 (με κόκα κόλα γιατί σκέτο δεν το πίνω)

6. Τσιγάρα


Εκτέλεση
: Δεν ακουμπάς καθόλου τα beat από τα διαμάντια, απλά τα περνάς από το GURU, τα αφήνεις να ευωδιάζουν και με το PSS-170 προσθέτεις τις συγχορδίες που έχεις αποθηκεύσει από τα instrumental του δάσκαλου Oldfield.
Άμα δεν ξεχαστείς από την μαγεία της μουσικής και δεν σου σπάσουν τα νεύρα κουνέλα και σκύλος κολλάς τα διαμάντια με τις συγχορδίες και βουαλά!
Πέτυχες να υπερδιπλασιάσεις το χρόνο του κομματιού και να παρατείνεις την ευχαρίστηση, αφού, ως γνωστόν, όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό.

Το δύσκολο στην υπόθεση αυτού του γλυκού είναι το κομμάτι που βγαίνει στο output του Studio Djay για τελική μίξη να μην φαίνεται κολλημένο και ξαναραμμένο. Άλλη δυσκολία επίσης είναι ο cappuccino που σου 'ρχεται για χάδια, ακουμπώντας το θεόρατο κεφάλι του πάνω στα χέρια σου την ώρα που γαργαλάς το synthesizer, με αποτέλεσμα ένα τεράστια γοητευτικό "φτου κι'απ'την αρχή".

Τα υλικά υπό στοιχεία [5] και [6] χρησιμοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας σε άφθονες ποσότητες κατά το κοινώς λεχθέν τε κι'αποδεχθέν "μια ζωή την έχουμε κι'αν δεν την γλεντήσουμε" καθώς επίσης και το "είχε τα στήθη σαν τα γάλατα, γαργάλατα γαργάλατα"

(Άσχετο)
(Καλή σας όρεξη)


Ακούγονται με τη σειρά τα Man in the rain, Moonlight Shadow, To France και Crime of passion. Αν υπολογίσετε πως για να βγει ένα κομμάτι 7 λεπτών χρειάζεται δουλειά περίπου μιας ώρας (τσε βάλε), έχετε μία δύσκολη επιλογή : ή να σας φτιάξω την πλήρη συλλογή ή να με έχετε όμορφο, φρέσκο, ντούρο και μπιρμπιλωμάτη.
Σας αγαπώ όλους.

Και πιο πολύ τον βάρβαρό μου, που σήμερα καβάτζωσε τα 13 και πάμε γι'άλλα!
Για πάρτη του.

4 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Να σου ζήσει!!!!!!!!
Να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!
Να τον καμαρώνεις!!!!!!!!!!
(και ας μην έχουμε την πλήρη συλλογή.... καλύτερα να περάσεις την ώρα σου... μαζί του..... να του μαθαίνεις πως να "την λέει"... στους μεγαλύτερους.....)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ourbax είπε...

Απλά Προσκυνώ!!!!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα και μέσα από την εξωγήινη καρδιά μου, να σου ζήσει ο πιτσιρίκας φίλε Νταλικέρη.

elf είπε...

Χρόνια πολλά στον βάρβαρο!
Πάω να φάω...όχι...να τ' ακούσω!

Θεία Θ είπε...

Να το χαίρεστε το αγόρι σας, να είναι πάντα a man in a rain of fortune and dreams, να ερωτεύεται στη σκιά του φεγγαριού, να ταξιδεύει to France αλλά και αλλού και να εκτελεί "εγκλήματα΄" πάθους και δημιουργικότητας κατά της ανίας. Καλό βράδυ.