Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Για τον Τάκη

Το έλαβα χθες από έναν σύντροφό μου σιδηροδρομικό.
Το αναπαράγω αυτολεξί.
Κάντε εσείς τις πολιτικο-οικονομικές αναλύσεις.
Εγώ σιχάθηκα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

  • Αν δείτε στο όνειρο σας σιδηρόδρομο, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τις επιχειρήσεις σας (σ.σ. θα αστειεύονται βέβαια), γιατί οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό.
  • Αν δείτε πως υπήρχε κάποιο εμπόδιο πάνω στις γραμμές του τρένου, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε δολιότητα στις υποθέσεις σας.
  • Αν δείτε πως διασχίζατε γραμμές τρένου (σ.σ. και δεν ερχόταν τρένο από την άλλη μεριά), προβλέπεται μια περίοδος ανησυχιών και δουλείας.
  • Αν δείτε πως περπατούσατε πάνω στις γραμμές (σ.σ. και δεν προσέξετε) θα απολαύσετε την ευτυχία που θα προέλθει από τη σωστή διεύθυνση των υποθέσεων σας.
  • Αν δείτε σιδηρόδρομο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα (σ.σ. αυτό είναι για τις άλλες χώρες) σημαίνει γρήγορη αύξηση της περιουσίας σας (σ.σ. είδατε, τι σας έλεγα;).
  • Αν δείτε ότι χάλασε ο σιδηρόδρομος (σ.σ. αυτό είναι για μας) προμηνύεται αποτυχία στις επιχειρήσεις.
  • Αν στο όνειρο σας ακούσατε σιδηρόδρομο που έρχεται (σ..σ. γράψτε το κατ΄ αρχήν σε dvd) σημαίνει νέα από το εξωτερικό.
  • Αν ονειρευτείτε σφύριγμα σιδηρόδρομου, σημαίνει έκπληξη για την εμφάνιση φίλου που έλειπε και έρχεται (σ.σ. ελπίζω όχι με τρένο).
  • Και κάτι για τους συναδέλφους μου σιδηροδρομικούς: Φροντίστε να βλέπετε σιδηρόδρομο στον ύπνο σας, γιατί στον ξύπνιο … δεν …

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ

The Waklabaouts - The train leaves at 8


5 σχόλια:

aKanonisti είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

πραγματικά ενημερωτικό. ευτυχώς που το ανάρτησες, θα επιδιώξω στο επόμενο όνειρο με σιδηρόδρομο να έχω ανοιχτό το λάπτοπ δίπλα στο κρεβάτι μου ώστε να αποκωδικοποιήσω αμέσως τις πληροφορίες από το υπερπέραν.
με έσωσες.

υγ. μήπως έχει τίπτε και για τρόλευ;
θα με ενδιέφερε επίσης.
καλό μήνα!

wilma είπε...

Καλημέρα,
θα ήθελα να σου στείλω ένα mail, αλλά δεν γνωρίζω την ηλεκτρονική σου διεύθυνση. Αν επιθυμείς να μου τη δώσεις, η δική μου υπάρχει στο προφίλ μου και μπορείς να απαντήσεις μέσω αυτής.

(Συγνωμη που το μήνυμα είναι άσχετο με την ανάρτηση.)

Green_revenger είπε...

@-
καμιά φορά η πραγματική ζωή έχει και αγκάθια που καλό είναι να τα αγγίζουμε με μεγαλύτερη κατανόηση. Όποιος θέλει δηλαδή και μπορεί.

Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί την αγωνία μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά από τη μια μέρα στην άλλη. Τίποτα πιο τραγικό και πιο arabesque. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Καλησπέρα :)

Roadartist είπε...

Να προσέξουμε τις...ποιες;;;;;..
Ας ειχαμε επιχειρηση..και μετα να τις προσεχαμε..
Οσο για το ποσοι κινδυνευουν, δεν μπορω καν να σκεφτω τι ερχεται.. ή μάλλον μπορώ, δε θέλω.. :(