Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Planes


Καλημέρα πανέμορφό μου αγοράκι.
Ακόμα δεν τα καταλαβαίνεις όλα, αλλά γι'αυτό δεν πολυσκάω. Με τέτοια μαμά, είναι θέμα χρόνου. Και με τέτοια εξυπνάδα επίσης.
Έμαθα, ότι πολύ σου άρεσε η μουσική απ'αυτή την ταινία και ότι την καταβρήκες. Λογικό, αφού έχεις να λαμβάνεις από το φιλαράκι σου τον αθηναίο.
Κι'επειδής η επιθυμίες της μαμάς σου (και οι δικές σου) είναι διαταγές, η ανάρτηση αυτή είναι όλη δικιά σου, από τον νταλικερο-κολλητό σου.
Μια μέρα θα σε θαυμάζουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο κι'ας μας φας όλες τις γκόμενες.

Το Planes είναι η καινούργια ταινία των Disney Toon Studios, κάτι σαν franchise των διάσημων Cars, η οποία, παρότι δεν είναι παραγωγή της Pixar, γράφτηκε από τον αρχικαλλιτέχνη αυτής, τον John Lasseter. Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, της οποίας το δεύτερο μέρος (Planes : Fire and Rescue θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2014 στο αμέρικα).
Βγήκε στις αίθουσες στις 2 Αυγούστου 2013 και, όπως αναμενόταν, έχει ήδη σπάσει μπόλικα εισπρακτικά ρεκόρ.
Σενάριο μη με ρωτάτε. Δεν την είδα. Παραγγελιά εκτελώ.

Το πρωτότυπα όμορφο μουσικό score υπογράφει ένας γνωστός οδοιπόρος των soundtracks, ο Mark Mancina, αμερικάνος συνθέτης, πιο γνωστός για το πολύ καλό soundtrack της πολύ καλής  ταινίας Con Air, αλλά και της συμμετοχής του στο soundtrack του Lion King (δίπλα στον Κύριο  Hans Zimmer).

Κιμωνάκο μου όλο δικό σου

Εδώ το κατεβάζετε