Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Princess


Καλημέρα χριστιανόπουλά μου.

Συνεχίζοντας και σήμερα τα δώρα (μπιγκ γουίκ γαρ), το νταλικόφωνο σας χαρίζει άλλη μία αποκλειστικότητα. Και μάλιστα τρομερή.
Από μουσικής άποψης.

Το πραγματικό του όνομα είναι Marcus Fureder και είναι αυστριακός. Οι περισσότεροι τον γνώρισαν στην αρχή του 2000 σαν Plasma και αργότερα σαν Parov Stelar.
Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία σαν Djay και, στα 2004, το γύρισε στην παραγωγή και στο programming με τους Parov Stelar Band, ιδρύοντας μάλιστα και δική του δισκογραφική εταιρία, την Etage Noir Recordings.

Η μουσική του είναι μία καταπληκτική Electroswing με μπόλικα μπολιάσματα από Downtempo. Και ο μάγκας είναι διάνοια. Έτσι απλά. Σούπερ-ντούπερ μελωδίες, εξόχως ξεσηκωτικές, ψαγμένες και ιδανικά δεμένες.

Στις 20 Απρίλη κυκλοφορεί το όγδοο studio album του με τον τίτλο Princess. Πρόκειται για ένα διπλό cd που, από μόνο του μπορεί να κρατήσει ένα ολόκληρο party. Συμμετέχουν πολλοί και διαλεχτοί φίλοι του, ενώ, το μουσικό ύφος είναι ένα swing του 1930 ντυμμένο με σαξόφωνα, πιάνα, τρομπέτες και synthesizers.

Εμείς είμαστε ανυπόμονοι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις 20 Απρίλη. Γι'αυτό το ακούμε σήμερα, σε μία προσπάθεια μιξαρίσματος (λόγω χώρου). Τα κομμάτια όμως είναι όλα εδώ. Για όποιον πάλι τα θέλει ξεχωριστά, ο θείος νταλικέρης δεν χαλάει χατήρι. Στείλτε mail εκεί που ξέρετε.