Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

I Love To Hate You


Καλημέρα όμορφες τε κι'όμορφοι.
Από σήμερα το νταλικόφωνο ξεκινάει μία σειρά από αναρτήσεις - παραγγελιές, αφού μαζεύτηκαν πολλές και πρέπει να διεκπεραιώνονται που και που.
Απαραίτητη διευκρίνιση (εκ του ρήματος διευκρινίζω και ουχί διευκρινώ) : οι παραγγελιές πρέπει να γαργαλάνε ευχάριστα τους στρόφαλους της νταλίκας ή αυτός που τις ζητάει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός-λατρεμένος-γούτσου γούτσου.

Ε, το λεπόν, σήμερα συντρέχουν και οι δύο sine qua non προϋποθέσεις : και η μουσική είναι θεϊκιά, και το πρόσωπον είναι λατρεμένο.
Απόλυτη Synthpop της νιότης μας, η μουσική των Erasure. Κι'όταν λέμε απόλυτη, το εννοούμε.
Το λατρεμένο αυτό ντουέτο σχηματίστηκε στην αγγλία στα 1985, όταν ο κιμπορντίστας Vince Clarke (πιονέρος των Depeche Mode - το μαγικό Just Can't Get Enough δικό του είναι) διέλυσε τους Yazoo και έσμιξε (κυριολεκτικά και μουσικά) με τον τραγουδιάρη Andy Bell.
Από το πρώτο τραγούδι τους (Who Needs Love Like That - 1986) έσκισαν χασέδες. Κι'αυτό συνέχισαν να κάνουν μέχρι τα 1994, όταν και ψιλοδιάλυσαν, κυκλοφορώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα (από τότε) διασκευές και remixes.
Έγιναν τα απόλυτα music gays symbols και μπράβο τους και πάλι μπράβο τους.
Στα 2009, με αφορμή μια μάζωξή τους για ένα compilation album, αποφάσισαν να ξαναμπούν στο studio για νέο δίσκο, ο οποίος και κυκλοφόρησε τον περασμένο Οχτώβρη και είναι και πάρα πολύ καλός (Tomorrows's World - 2011).

Όπως και να 'χει, λατρεύουμε Erasure, λατρεύουμε gay bands, λατρεύουμε Drag Queen Shows και όλα τα σχετικά. Και πως να μην λατρεύουμε, αφού οι τύποι έχουν τις φωτογραφίες τους δίπλα στο λήμμα "ξεσηκωτικός" του φίλου μας του Μπαμπινιώτη.
Η νταλίκα θα κρατήσει στο ντουλαπάκι (δίπλα στην αφίσα της Samantha Jones) το νέο τους δίσκο (για άλλη φορά) και θα σας χαρίσει σήμερις τα καλύτερά τους.
Βάλτε κολάν λαμέ εφαρμοστά, φορέστε τα ροζ πούπουλα, στρασάκια gloss γύρω από τα μάτια και πάμε.

Σπέσιαλ για την Ακανόνιστη φιλενάδα μου και το sublime φυστικάκι της.

Oh L'Amour
Sometimes
Victim Of Love
Ship Of Fools
Chains Of Love
A Little Respect
Stop!
Blue Savannah
Chorus
I Love To Hate You
Take A Chance On Me
Voulez-Vous