Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Man, You Should Explode

Όποιος νομίζει πως Moonshine σημαίνει μονάχα φεγγαρόφως, βόλτες στην ακρογιαλιά ξυπόλητος, θα σ'αγαπώ παντοτινά και άλλα τέτοια, ας γυρίσει πλευρό γιατί θα πιαστεί. Ή, ας σταματήσει να διαβάζει νταλίκα κι ας πιάσει Βαμβουνάκη, ή Χριστιανόπουλο (ανάλογα το master degree της κουλτούρας του).
Moonshine σημαίνει και κάτι άλλο : ένα δυνατό πιοτί παράνομης απόσταξης, από τα Απαλλάχεια Όρη μέχρι τις παράγκες της Ιρλανδίας κι'από την Αυστραλία μέχρι όπου υπάρχουν "παράνομοι".
Κι'επειδής παράνομο, έχει και τη μουσική του. Την moonshine rock, ένα ιδιότυπο μόρφωμα με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάντζο, φυσαρμόνικες και διάφορα άλλα τέτοια πράματα. Και η νταλίκα αγαπά moonshine rock. Και η νταλίκα θέλει να σας παίξει λίγο τέτοιο.
Αλλά όχι σήμερα.

Γιατί σήμερα θα παίξουμε The Kill Devil Hills, που ναι μεν παίζουν moonshine rock, αλλά που σήμερα δεν παίζουν. Αφιέρωμα σ'αυτούς τους υπέροχους αυστραλούς ακολουθεί λίαν συντόμως.
Σήμερα θα παίξουμε Man, You Should Explode. Που είναι το τρίτο (από τα τρία) studio album τους. Που κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτέμβρη του 2009 και που, όσοι αγαπούν τη μουσική, πρέπει ν'ακούσουν. Και να λατρέψουν.

Και...Cool my desire

It's Easy When You Don't Know How
Cockfighter
I Don't Think This Shit Can Last Much Longer
Rosalie
The White Lady
Words From Robin to Batman
When the Wolf Comes
Siam
Cool My Desire
Lucy On All Fours