Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Λετς Πάρτυ [γιατί εμείς σας γράφουμε κουφάλες]


Το Φιλάνθρωπον Σωματείον "Αντεξουσιαστών Πασόκων Ομογενών Δεξιοαριστερών Ριζοσπαστών Αναρχοαυτονόμων Συνασπισμένων Ημεδαπών" - Α.Π.Ο.Δ.Ρ.Α.Σ.Η. έχει την χαρά και τη τιμήν να σας προσκαλέσει στην πρωτομαγιάτικη χοροεσπερίδα του, το Σάββατον 1ην Μαίου και από ώραν 9ην βραδυνήν, στα γραφεία του (Κωσταντινουπόλεως 105 Άγιοι Ανάργυροι). Θα σερβίρονται αφεψήματα και μη αλκοολούχα ποτά, ενώ θα υπάρχει και κέρασμα με παραδοσιακά κουλουράκια φτιαγμένα από τα χεράκια των εθελοντριών του Σωματείου μας, τα οποία έχουν μείνει από το Πάσχα (του 2008).
Την χοροεσπερίδα θα τιμήσει με την παρουσία του ο Χρυσοβαλάντης Χλιμίντζουρας, ο ηρωικός μισθωτός που σταμάτησε τον Πρωθυπουργό μας και του χάρισε το μισθό του.


Το πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αναλάβουν οι κάτωθι :

Dj Ntalika, ο οποίος θα μας ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της δημοτικής παραδοσιακής μας μουσικής με ευθείες αλλά καυστικές αναφορές στο ριζίτικο μοιρολόι.

Ο διεθνούς φήμης τε και αναγνώρισης Left(eris) M.C., που θα ψηλαφίσει μουσικά την απόλυτη έντεχνη ποιότητα της ελληνικής μουσικής (Αλέξια, Σαμπρίνα, Χαριτοδιπλωμένος, Μπίγαλης, Ξαρχάκος, Καρβέλας, Μούτσης, Μελάς, Μπακαλάκος κλπ).
Special guest, σε μία και μοναδική εμφάνιση σε ελληνικά decks, η ανυπέρβλητα τε κι'απύθμενα αξεπέραστη Dj Cleo, η οποία δέχθηκε (αφιλοκερδώς) να μυήσει τους καλεσμένους μας στη μεταμοντέρνα gay ασσυριανή μουσική αλλά και στα περίφημα θιβετιανά τύμπανα.

Όλα τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα κατατεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου ως ελάχιστη εισφορά της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ στον αγώνα του Πρωθυπουργού μας να σώσει την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία.


Queen - The Show Must Go On .mp3


Found at bee mp3 search engine

5 σχόλια:

tantoguanto είπε...

Γειά και χαρά σου ωρε σύντροφε με τα ωραία σου!!!

Green_revenger είπε...

δεν το πιστεύω!!!!
που 'σαι εσύ βρε αναρχο-αυτονομο-αντεξουσιαστικό γουρούνι;;
αποφάσισες να γυρίσεις;;;
έλα το βράδυ στο πάρτυ, κερνάω Havana Club!!!!

g r

θελωναπαωστοχωριομουαλλαδεμ΄αφηνουν είπε...

Με προβληματίζει η πγιότητα του party και δεν ξέρω αν θα έρθω.

tantoguanto είπε...

Σύντροφε πολύ γουστάρω τα πάρτη αλλά είμαι Σαντορίνη.
Καλά να περάσετε!!!

Green_revenger είπε...

Χωρίς Αρχηγό πάρτη δεν γίνεται!!
Άλλωστε η παγκοσμίου φήμης Dj Cleo το δήλωσε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων : No Chief, No party...

g r