Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Truelove's Gutter

Καλημέρα λατρεμένοι μου και καλή μας βδομάδα.

Κάνοντας ένα follow-up (που λένε και στο χωριό του σιδηροδρομικού προβοκάτορα) στην ανάρτηση του Αξιοτίμου Κυρίου Προέδρου, δράττομαι (πςςςς) της ευκαιρίας και ειρρήσθω εν παρόδω και φενάκη και άλλα τέτοια κουλτουρέ, να σας χαρίσω τον ολοκαίνουργιο δίσκο ενός ακόμα μικρού θεούλη, του Richard Hawley.

Το Truelove's Gutter κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2009 και, όπως όλοι οι προηγούμενοι δίσκοι του Hawley, έτσι κι'αυτός αντλεί τον τίτλο από προσωπικά βιώματά του και από την αγαπημένη πόλη-γεννέτειρά του το Sheffield.

Στην προκείμενη περίπτωση, η αληθινή αγάπη για την υδρορροή αναφέρεται στην υδρορροή του σπιτιού ενός περίεργου τύπου που την χρησιμοποιούσε για να πετάει τα σκουπίδια της σκεπής του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Hawley, πρόκειται για τον πιο σκοτεινό δίσκο της καριέρας του, αποτελούμενο από δικές του (αλλά και ξένες) μαύρες στιγμές της ζωής.

Εγώ θα πω μόνο τούτο : απολαύστε τον και ζητήστε μου να κάνουμε μια παρουσίαση αυτού του Κυρίου από τα 2001 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα.



Tracklist

As the Dawn Breaks
Open up Your Door
Ashes on the Fire
Remorse Code
Don't Get Up in your Soul
Soldier On
For your Lover Give Some Time
Don't you Cry

3 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Καλημέρα.....
και καλή εβδομάδα...
και...όλα τα καΛΛΛά....

Εξαιρετική επιλογή...εξαιρετικό κείμενο...όμως βρε δάσκαλε.... έχω μία απορία....

Αν δεν στο ζητήσουμε... λέγοντας παρακαλώ... τάζοντας διαμάντια και μπριγιάντια...πέφτοντας στα γόνατα..και κοιτώντας σε με ύφος ικετευτικό....

Δεν θα μας τον παρουσιάσεις????

Green_revenger είπε...

θα το σκεφτώ...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

g r

Ourbax είπε...

Ο Richard Hawley είναι ίσως ότι ποιο αυθεντικό έχει βγει τα τελευταία χρόνια στην βρετανική μουσική σκηνή.
Σας ευχαριστώ πολύ για την επιλογή σας κύριε Νταλικέρη.