Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ο Σουφλιάς, η Βασούλα και η Πάρνηθα

Λοιπόν, αρκετά ασχολήθηκαμε με τα φρόκαλα κάθε είδους και τριχώματος.
Πάμε σε κανα σοβαρό θέμα.

Θυμάστε την "Τεχνόπολις - Ακρόπολις", αυτό το "Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας" που είχε αποφασίσει η πράσινη Βασούλα τον Γενάρη του 2004; Αυτό ντε που ήθελε να το εγκαταστήσει στην περιοχή του οριεινού όγκου της Πάρνηθας; Που το ψήφισαν και οι πράσινοι και οι μπλε οικολόγοι εθνοπατέρες; Που το αγκάλιασε ο Σουφλιάς ένθερμα από την πρώτη μέρα που πήγε στο ΠΕΧΩΔΕ; Που σφάζονται γι αυτό διάφοροι μεγαλοεργολάβοι;
Το θυμηθήκατε; Ωραία.
Αυτό το έκτρωμα που λέτε, που δεν ντρέπονται να το ονομάζουν και Πάρκο, θα υλοποιηθεί με 500,000 κυβικά μέτρα τσιμέντου, σε μια περιοχή 25 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η οποία όχι μόνο έχει ενταχθεί στη Ζώνη Α από τη Μελέτη Προστασίας Ορεινού Όγκου Πάρνηθας αλλά και επιτρέπει στο περίπου 65% των αέρηδων (προερχόμενων από τον Ευβοικό) να μπουκάρουν και να μας παίρνουν λίγια από τη μόλυνση.

Εκεί που λέτε σύντροφοι οι μεγαλοεργολάβοι θέλουν να χτίσουν 160,000 τμ κτίρια. Κάντε τη σούμα με τις 7000 νοματαίοι που θα δουλεύουν εκεί, συν τα αυτοκίνητα, βάλε μέσα και τους επισκέπται και χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γενίκαμε ευζώνοι.
Οι γνωστοί ΣΥΡΙΖΑίοι του "περιφερόμενου θιάσου" κινητοποιηθήκανε τότενες και το επάρατο ΣτΕ, το 2006, εμπόδισε την καταστροφή.
Έπειτα ήρθαν οι μέλισσες και η πυρκαγιά που αφάνισε τη μισή Πάρνηθα.

Κι εκεί που όλοι έψαχναν κάμερα να κλάψουν για τα καμμένα και τσιγγάνο να του γεμίσουν τις τσέπες τριχίλιαρα, ο Σαρακατσάνος την είδε πονηρά. Κάτσε, σκέφτηκε, να περάσουν αι εκλογαί και μετά εδώ είμαστε.
Και με το που ξεχάστηκε λίγο, τσουπ! Κοπανάει ένα προεδρικό διάταγμα και το ξαναστέλνει στο ΣτΕ, που, αυτή τη φορά το επικυρώνει στο θερινό τμήμα του το 2008. Τώρα να σας ζαλίσω με νομικούρες του στυλ ό,τι πριν το ΠΔ προηγήθηκαν (παράνομα) κοινές υπουργικές αποφάσεις δεν το θέλω, δεν το θέλω.

Το σημαντικό είναι, πως οι μεγαλοεργολάβοι, με την πλήρη στήριξη της πολιτείας (πρασινο-μπλε) πάνε να φάνε 216 στρέμματα Ζώνης Α (υψηλού πρασίνου) και να τα τσιμεντώσουν που τσιμέντο να γίνουν το γκαζόν και οι πισίνες τους.
Ετοιμάζεται νέα προσφυγή στο ΣτΕ. Σας το λέω γιατί αν περιμένετε να το ακούσετε από τα ΜΜΕ, θα το πουν αμέσως μετά την καταδίκη του τέως δημάρχου Αμαρουσίου για το Mall. Δηλαδή ποτέ.
Για όσους γουστάρουν παραπάνω ενημέρωση διαβάστε εδώ κι εδώ τα άρθρα της Χαράς Τζαναβάρα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Είναι και γαμώ τα κατατοπιστικά.

4 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Τι θα γίνει με αυτόν???

Θα τα καταστρέψει όλα????

Ποιος θα τον σταματήσει????

Υπάρχει κανεις???

aKanonisti είπε...

Εβαλα να ακούσω την καμήλα... και έπεσα στον Παπαρα Χαρι Κλιν..και χαλάστηκα....
(και αυτός αυθαίρετο έχει στην Καλαμαριά.... γαμώ τον μπελά τους...)

Green_revenger είπε...

το ξανάβαλα
όρμα
g r

aKanonisti είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ