Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Για τους φίλους μας τους βάζελους

Σε ότι αφορά το γήπεδο του ΠΑΟ στον ελαιώνα και την περίφημη "διπλή Βωβο-ανάπλαση" του Νικήτα, την μεγαλύτερη παραμύθα την έχουν φάει οι φίλαθλοι του ΠΑΟ και μάλιστα όχι μόνο από τον τσιμεντοδήμαρχο και τον καταστροφέα του πράσινου εργολάβο, αλλά κι από την ίδια την ΠΑΕ. Και οι τρεις, παρέα με την πλειοψηφία των ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου των συμπαθών βάζελων (κάθε ηλικίας και κοινωνικής προέλευσης), εκμεταλλευόμενοι την αγάπη για την ομάδα τους και την αγωνία τους για ένα νέο σύγχρονο γήπεδο. Έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθούν να περάσουν στην κοινή (και κυρίως πράσινη) γνώμη πως ανάπλαση σημαίνει δέκα δεντράκια και εκατομμύρια τόννοι τσιμέντου αλλά και πως χωρίς τα εκατομμύρια τόννους Βωβο-τσιμέντου γήπεδο γιοκ. Όποιος δε εναντιώνεται στα σχέδιά τους για απόλυτη και άνευ όρων τσιμεντοποίηση ενός από τους τελευταίους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους της Αττικής, απλά είναι αντι-παναθηναικός και πρέπει ν'αντιμετωπιστεί ως τέτοιος.
Επειδή όμως η συντριπτική πλειοψηφία των βάζελων δεν ζει ούτε στην Εκάλη, ούτε στην Κηφισιά αλλ'ούτε και στον Διόνυσο, αλλά μέσα στην Αθήνα, μέσα σ'αυτό το τσιμεντοτερατούργημα, καλό θα είναι να κάτσουν να σκεφτούν λίγο παραπάνω και να γυρίσουν την πλάτη τους σ'όλους αυτούς που επιθ
υμούν να τους μεταχειριστούν σαν άβουλο στρατό.
Φιλαράκια βάζελοι, δείτε πως έχουν οραματιστεί τα λαμόγια τον Ελαιώνα


Αυτό προσπαθούν να σας πείσουν ότι επιβάλλει ο Ν.3481/06. Αυτό είναι το ψέμμα με το οποίο σας έχουν φλομώσει μήνες τώρα. Πως δηλαδή για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες για το γήπεδο πρέπει απαραίτητα να χτίσει ο Βωβός το επιφάνειας 70.000τμ εμπορικό του κέντρο. Κι αυτό, τόσο ο Κακλαμάνης όσο και ο Βωβός το ονομάζουν "δημόσιο συμφέρον". Και καλά ο Βωβός. Μεγαλοκαρχαρίας είναι, τσιμεντάς είναι, κτίρια θέλει στη θέση του πράσινου. Ο Κακλαμάνης όμως; Αυτός ο υπέρμαχος των πράσινων χώρων; Αμ ο Παπουτσής; Άλλος επαναστάτης οικολόγος...
Να τι έκανε το λαμόγιο ο δήμαρχος : αποδέχτηκε (λέει) τα στρέμματα του Βωβού σαν εισφορά γης για να αυξήσει τον συντελεστή δόμησης στην περιοχή από 0,8 σε 1,6. Με λαικά λόγια δηλαδή, με πρόσχημα το γήπεδο του ΠΑΟ χάρισε στον Βωβό το μεγαλύτερο φιλέτο του Ελαιώνα κι αυτό δεν ντράπηκε να το χαρακτηρίσει "ανάπλαση".
Και τι έρχεται και λέει το ΣτΕ; Ότι όλα σας λένε τα λαμόγια είναι ψέμματα. Ότι το σταμάτημα των εργασιών της Βωβο-τσιμεντούπολης σε τίποτα δεν εμποδίζει τη συνέχιση της κατασκευής του γηπέδου. Ότι ο Ν.3481/06 επιτρέπει και δεν επιβάλλει την οικοδόμηση του ΟΤ 45 (δηλαδή του Βωβο-τερατουργήματος)!! Τι κάνει με άλλα λόγια το ΣτΕ φίλοι βάζελοι; Σας δείχνει το δρόμο που πρέπει ν'ακολουθηθεί χωρίς τον Βωβό και χωρίς τα τσιμέντα του. Δείτε εδώ πως θα μπορούσε να είναι το γήπεδό σας.


Τι λείπει από την προηγούμενη αισχρή μακέτα ξέρετε; Το σταλινικού τύπου νέο δημαρχείο του ταβάριτς Νικήτα και το Βωβο-τερατούργημα. Κι αυτό που βλέπετε είναι απολύτως εφικτό!! Φτάνει ο Κακλαμάνης και η ΠΑΕ να πάψουν να σας δουλεύουν δείχνοντάς σας φανταστικούς εχθρούς και να προχωρήσουν σε απαλλοτρίωση μέρους των στρεμμάτων του Βωβού. Το νομικό πλαίσιο το είχαν. Το ΠΔ του 1995 τους έλυνε τα χέρια. Αντί λοιπόν να σας παραμυθιάζουν, ας προχωρήσουν σε έργα που και υπερσύγχρονο γήπεδο θα περιλαμβάνουν αλλά και ένα μητροπολιτικό πάρκο θα προβλέπουν. Ας πάει ο Βωβός να χτίσει αλλού τα αίσχη του. Το ξέρετε πως ο Σουφλιάς (ΥΠΕΧΩΔΕ) είναι βάζελος. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι πως επανειλημμένα έχει επιπλήξει την ΠΑΕ πως παρότι αυτός είναι έτοιμος, αυτοί δεν έχουν ακόμα παρουσιάσει κανένα δικαιολογητικό για τις οικοδομικές άδειες. Αυτό για να καταλάβετε τι παιχνίδια παίζουν τα λαμόγια πάνω στις πλάτες σας και πάνω στην αγάπη σας για την ομάδα σας.
Δείτε άλλη μία τρισδιάστατη απεικόνιση για το πως θα μπορούσε να ήταν το γήπεδό σας χωρίς τις απειλές και τους εκβιασμούς του Βωβού.Και μην τους αφήνετε να σας παραμυθιάζουν. Τα έργα για το γήπεδο θα μπορούσαν να έχουν ήδη αρχίσει εδώ και καιρό. Δεν τους ενδιαφέρει το γήπεδο όμως. Το γήπεδο γι αυτούς ήταν μια χρυσή ευκαιρία για ένα ακόμα ξεπούλημα στους τσιμεντάδες-εργολάβους. Έχουν στα χέρια τους όλο το νομικό πλαίσιο που τους επιτρέπει να ξεκινήσουν.
Μη τσιμπάτε το δόλωμα και αναρωτηθείτε γιατί δεν το κάνουν. Μην καταπίνετε αμάσητα όσα σας ξεφουρνίζουν και σκεφτείτε γιατί ασχημονούν εναντίον των δικαστών του ΣτΕ με τέτοιο μένος που ακόμα και ο Πρόεδρός του (που μειοψήφισε!!) αναγκάστηκε να προβεί σε δηλώσεις. Αυτό σας λέει κάτι;

Υπογραφή : ένας άστεγος (σαν κι εσάς) αεκτζής

11 σχόλια:

mahler76 είπε...

πες τα ρε φίλε.

aKanonisti είπε...

Συμπαθών βάζελων ?
Φιλαράκια βάζελοι?
Aαααααα δεν μου τα λες καλά...
Βρε... μπας και νεφελιμοφέρνεις???
Τι σου κάνανε καλέ μου αεκτζή???
Μάγια????

*Πρέπει να βρω άμεσα βοτάνι... να σε συνεφέρω....
Βρε τι πάθαμε βραδιάτικα!!...
Google αναζήτηση για "επαναφορά αεκτζή".....

Σματςςςςςςςςςςς
(θα σε κάνω καλά... μην ανησυχείς)

demetrat είπε...

Γιατί καλέ δε σας αρέσει, βωβότατον είναι.
(δύο άστεγοι σας και σας αεκτζήδες).
δ

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Χτες ο Πάσχος Μανδραβέλης στην Καθημερινή, μιλώντας υπέρ της απόφασης του ΣτΕ (όχι σαν κάτι Πρετεντέρια!) έκανε μία υπέροχη τρολιά, μιλώντας για την αισθητική «vovos». Που εκτός από «Βωβός», ευκολότερα διαβάζεται «νονός»!

demetrat είπε...

σκύλος, βαλτός είσαι να μου μανδραβελίζεις το μυαλό;
d

Green_revenger είπε...

Σκύλε της Βάλια το διάβασα. Εμείς οι ...νδαλικιέρηδες πότε θα μάθουμε να κάνουμε τόσο ευφυή λογοπαίγνια γμτ;
Καλησπέρες σε όλους

bunnysuicides είπε...

καλά, όλοι οι σικάτοι δήμαρχοι βάλθηκαν να κάνουν δημαρχειακά μέγαρα? είναι της μοδός φαίνεται..

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Κούνελε! Μάθε ορθογραφία και ξαναέλα να μας τα πεις! Το «σικάτοι» γράφεται χωρίς το πρώτο «ι»!

demetrat είπε...

ή με ύψιλον.
δ

Green_revenger είπε...

"ή με ύψιλον."
ρατσιστές

bunnysuicides είπε...

σκύλε δεν θα μου μάθεις εμένα για το σικ κ το τρέντι! δε γυρνάς στη βάλια κάλντα να συνεννοείσαι πιο εύκολα?

demetrat παλιορατσίστρια χαχαχαχαχα!!!!