Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Για τα πράσινα συντροφάκια (εν όψη αυτοδυναμίας)


Στις 16/01/2009, στις 12 το μεσημέρι και στο κέντρο τύπου της Γ.Γ. Ενημέρωσης (εκεί δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο σεβαστός κύριος Eytan Gilboa.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο συμπαθής αυτός κύριος διατέλεσε, μεταξύ άλλων θεαρέστων, και ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού του Ισραήλ , υπουργών εξωτερικών και άμυνας και διευθυντής στο "Εθνικό Κολλέγιο Άμυνας" του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τους οργανωτές αυτής της εκδήλωσης, ο λαμπρός αυτός κύριος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.
Από δω και κάτω αρχίζουν οι ομορφιές.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο δικός μας Προκόπης -βαράτε στο ψαχνό- Παυλόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ (λέγε με Ντόρα) Κουμουτσάκος....και....και....το βρήκατε;
Ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Giorgakis -νάτος νάτος ο πρωθυπουργός- Παπανδρέου, ο Δρούτσας.

Καλά το καταλάβατε κι ακόμα καλύτερα το διαβάσατε. Τα πράσινα λαμόγια, αφού έχυσαν τόννους δάκρυα για τις σφαγές στη Γάζα, τώρα συναθροίζονται με τους σφαγείς για να βρουν λύση. Είδατε τι κάνουν οι καναλάρχες; Προσπαθούν να πείσουν τον κοσμάκη πως το ΠΑΣΟΚ έρχεται αυτοδύναμο κι αυτοί οι πράσινοι σουρουκλεμέδες έχουν βαλθεί να φανούν βασιλικότεροι του βασιλιά. Σου λέει καλή η βερμπαλιστική επανάσταση, αλλά τώρα έχουμε την εξουσία στην άκρη του χεριού. Την κουτάλα. Τώρα δεν είναι εποχές για ηρωισμούς. Ας αρχίσουμε λοιπόν να χαιδέυουμε τραπεζίτες, μπάτσους κι ότι άλλο στηρίζει το σύστημα. Ας βγάλουμε τα λυκόσκυλα (βλ. Πάγκαλο, Χρυσοχοίδη και την κανίς την διαμαντοπούλου) να χτυπήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ, το άσυλο κι ότι άλλο μας παίρνει. Ας δείξουμε στα αμερικανάκια ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχα μ'εμάς...κι έχει ο θεός.

Α και κάτι τελευταίο που ίσως δεν το ξέρατε. Ξέρετε με ποιον τακιμιάζει ο Giorgakis -παίξτε με και μένα- Παπανδρέου στην σοσιαλιστική Διεθνή; Με τον Εχούντ Μπάρακ τον πολυχρονεμένο. Και δεν τακιμιάζει απλά. Συμπροεδρεύει.
Το ξέρετε αυτό το παληκάρι; Ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ και υπουργός Άμυνας...
Θέλετε κι άλλο; Πριν τις επιθέσεις και τη σφαγή στη Γάζα, το εργατικό κόμμα ίσα που έβγαζε 9 έδρες στην ισραηλινή Κνεσέτ (βλ. δημοσκοπήσεις). Τώρα μάλλον θα ξεπεράσει τις 16...
Βλέπε να μαθαίνεις Giorgakis...
Κι εσύ μικρέ πασόκε τρέξε να λάβεις οδηγίες.


1 σχόλιο:

aKanonisti είπε...

Ουφ....
Αμαν ωρε κουκουλοφόρε....
Ολο στην προβοκάτσια είσαι...

Γιατί δεν λες... πως μία πτέρυγα στο νοσοκομείο της Ράφα στην Γάζα πήρε το όνομα του Γιωργάκη???

giorgakis departement....

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_6750.html

Κάντε πρώτα...
koykoyloforos departement...
και μετά μιλάτε...

αντιδραστικοί Συριζαίοι....

Υ.Γ. Οχι... θα μου λες λούγκρα το σκυλάκι... και δεν θα σου την λέω... πριτς!!!!!