Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

www.ΔΧΤ.com (Δημοσιογραφία Χωρίς Τσίπα)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!!!




Στην φωτογραφία αριστερά βλέπουμε μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που, αφού χάιδεψαν τ'αυτιά των κουκουλοφόρων, θωπεύουν και τα οπίσθια των αγνών οργάνων της τάξης.
Παρατηρείστε προσεκτικ
ά τις θωπείες, παρατηρείστε προσεκτικότερα την στάση τους.
Πληροφορίες (αδιασταύρωτες)
θέλουν τους εικονιζόμενους αστυνόμους να ανήκουν στην συνδικαλιστική παράταξη αστυφυλάκων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κύριος στη μέση της φωτογραφίας, με τον σκούφο, μάλλον είναι ο Ψαριανός.



Εδώ βλέπουμε δύο θωπευτές-καθοδηγητές του ΣΥΡΙΖΑ που μόλις έχουν τελειώσει το μάθημά τους και ετοιμάζονται ν'αποχωρήσουν.
Σαν καλός μαθητής, ο αστυνόμος στο δεύτερο πλάνο εφαρμόζει ήδη τις οδηγίες τους, έχοντας καλύψει το πρόσωπό του, για να μην καταλάβουμε πως είναι όργανο της τάξης.
Πληροφορίες πως το συγκεκριμένο όργανο είναι απόφοιτος παιδικού σταθμού ελέγχονται ως εν μέρει ανακριβείς.
Η κάμερα, στο δεξί άνω άκρο είναι συνδεδεμένη με την Κουμουνδούρου.



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν βγάλει την κουκούλα του και εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του MEGA!!
Οι δύο φουσκωτοί, ένθεν και ένθεν του Προέδρου του ΣΥΝ, είναι οι προσωπικοί του σωματοφύλακες.
Πληροφορίες που τους θέλουν, τα βράδυα, να εργάζονται ως baby-sitters σε μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατοικούν στην Εκάλη μάλλον ευσταθούν.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, η μπανάνα του κ. Τσίπρα περιέχει το υπόμνημα που κατέθεσε ο ειδικότατος φρουρός στον Ανακριτή.
Το χοντρό στυλιάρι του σωματοφύλακα βρέθηκε λίγο αργότερα σε γιάφκα της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κωλωνάκι στα χέρια του πεισματικά αρνούμενου να το παραδώσει κ. Λούλη Τσούτσου (μόδιστρου και επιστήθιου φίλου του προέδρου του ΣΥΝ).



ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ!!!!
Εν αναμονή της νέας μαθητικής συγκέντρωσης, η έμπορος της φωτογραφίας στόλισε το κατάστημά της με φωτογραφίες του προέδρου του ΣΥΝ σε μια προσπάθειά της να πείσει τους υποκινούμενους 16άρηδες πως είναι οπαδός του υποκινητή τους.
Όπως μας δήλωσε αποκλειστικά "...αν πιάσει το κόλπο, μόλις τελειώσουν οι κινητοποιήσεις θα στείλω τις αφίσες στον Περισσό για τους κόκκινους image-makers που δουλεύουν πάνω στο concept Πρωτούλη..."




ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Από κρυφή κάμερα (τρέμε Μάκη!) η ιστοσελίδα μας συνέλαβε τον κρυφό κειμενογράφο του ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζει τα άρθρα που στέλνονται στα ξένα ΜΜΕ.
Αποκαλύφθηκε πια ποιος εφοδιάζει τον ξένο Τύπο με τα κατάπτυστα για την πατρίδα μας δημοσιεύματα.
Η μελάνη κάτω δεξιά είναι προιόν πλιάτσικου από γνωστό βιβλιοπωλείο των Αθηνών που η πυροσβεστική υπηρεσία συνηθίζει να αποκαλεί "η χαρά του πυροσβέστη"



ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ!!!
Με συγκίνηση και υπερηφάνεια, η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει το εξώφυλλο του νέου βιβλίου των εκδόσεων "Συνέλλην" που φέρει τον τίτλο "Η προφητεία του γέροντα Πασόκιου-Η συνεργασία γαρ καπούτ"
Σύμφωνα με τον διορατικό γέροντα, ο καταζητούμενος της φωτογραφίας, αφού αποστάτησε από το κίνημα των Πράσινων ΕΛ, μετέβη στον πλανήτη Σείριο και οργάνωσε ομάδες κουκουλοφόρων Νεφελίμ με σκοπό την αποτροπή της εισβολής του ξανθού γένους στο Πολυτεχνείο, όπου, ομάδες υποκινούμενες από τον (βλ. παραπάνω, όλα στο πιάτο τα θες) πρόεδρο του ΣΥΝ προσπαθούν να ανατρέψουν τη νόμιμη κυβέρνηση και να μεταφέρουν το κέντρο εξουσίας στο πολιτικό γραφείο του Περικλή Κοροβέση στην οδό Φυλής.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ....












4 σχόλια:

Δήμητρα είπε...

Έχωσεο Νταλικιέρης μας...Καλά έκανε....Δίκιο απόλυτο.Respect

aKanonisti είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
tantoguanto είπε...

Tο τραγικότερο όλων είναι η τοποθέτηση της μόνης χα χα χα επαναστατικής δύναμης του τόπου του Κου Κου Εεεε!!!

Dimitris είπε...

Αυτες ειναι φωτογραφιες που τις εχει επεξεργαστει ο Στρατηγος Ανεμος με το photoshop 2012, ενω φαινεται και ο ιδιος στην τριτη φωτογραφια ξεκαθαρα! Ειναι ο τυπος με τη φορμα στην τριτη φωτογραφια... αυτη η μορφη απο το υπερπεραν, που φαινεται να διαδραματιζει παρασκηνιακο αλλα ταυτοχρονα κεντρικο ρολο!

Εσυ τωρα μας φερνεις αυτες τις φωτογραφιες εδω, γιατι εισαι πρακτορας της διεθνους συνωμοσιας κατα της Ελλαδος μας!!

ΥΓ. ωραιο το γκομενακι στο μαγαζι :Ρ