Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Οι εξελίξεις τρέχουν....

Οι ρεπόρτερ της ιστοσελίδας
συνεχίζουν να τρέχουν για σας...

Έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην Ευρώπη...
Παρίσι (του ανταποκριτή μας), εκτός νόμου τέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Γαλλίας μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Bordeaux από νέους που διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους με τους έλληνες (υποκινούμενους) διαδηλωτές.
Ο Alexandre de Tsipras συνελήφθει σε κακόφημο μπαρ του Cartier Latin και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της La Cite.

Βαρκελώνη (ανταπόκριση του Γαλλικού Πρακτορείου), οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη του Don Alejandro des Alavanos, ο οποίος πρωτοστατούσε στα επεισόδια των ισπανών κουκουλοφόρων χθες βράδυ στην ισπανική πόλη.
Ο συλληφθείς είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ισπανίας.
Κοπενχάγη (Reuters), η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της βασιλικής αστυνομίας, σε έφοδό της σε γιάφκα, κατάσχεσε ανατρεπτικό έγγραφο υλικό με την υπογραφή του Alexandr Tsiprasen, με το οποίο καλούνται οι νέοι δανοί να συμμετάσχουν μαζικά στα βίαια επεισόδια για συμπαράσταση στους έλληνες συνομήλικούς τους.
Κατόπιν τούτου, ο βασιλικός εισαγγελέας κατέθεσε αίτηση στο Κοινοβούλιο με την οποία ζητά τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη δράση του ΣΥΡΙΖΑ Δανίας.4 σχόλια:

Βλαχοκυριλές είπε...

χαχα σωστός! καλό είναι να γελάσουμε και λίγο :)

- είπε...

what is that, syrizas?
this is xeno komma?
i mipos i ellas einai se komma?

M είπε...

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με οργανώσεις εξωγήινων. Ελπίζω κάποιος να επιληφθεί του θέματος και γρήγορα.

Δήμητρα είπε...

Πάντως είτε Αλέξης είτε Αλέκος είτε Αλέκα είτε Αναρχία,Αντιεξουσιαστές Αριστερά...Ασταναπαν....(πικρια)