Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής (ΑΣΔΑ) διοργανώνει σήμερα συγκέντρωση και πορεία για τη σωτηρία (δήθεν) του περιβάλλοντος στην υποβαθμισμένη Δυτική Αττική.

Οι ενεργοί πολίτες όμως γνωρίζουν.

Ο ΑΣΔΑ είναι συνένοχος στα καταστροφικά σχέδια της πολιτείας. Ο ΑΣΔΑ απέχει ή συναινεί στην τσιμεντοποίηση των τελευταίων χώρων πρασίνου στις γειτονιές μας. Ο ΑΣΔΑ ευθύνεται για την εγκατάλειψη των τελευταίων χώρων πρασίνου.
Το όψιμο περιβαλλοντικό του ενδιαφέρον δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία επικοινωνιακή φούσκα για απότερους ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Τελικά "δεν είμαστε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια", δεν μπορούν οι ένοχοι και οι συνένοχοι να εμφανίζονται υπερπροστάτες του περιβάλλοντος. Αυτοί που έχουν βάλει το κέρδος και την οικονομία της αγοράς πάνω από τον άνθρωπο και το περιβάλλον δεν μπορούν μα μας ξεγελάσουν άλλο.

15 Συλλογικότητες απ' όλη την Δυτική Αττική διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απόψε στις 7 στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός και Σαράφη). Να πάμε όλοι!

Πληροφορίες και αναλυτική προκύρηξη :
http://www.a-po-drasi.gr/?p=277




4 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Η οικολογία φοριέται πολύ τελευταία... Οι Ελληνες βγαίνουν ως οι πιο ευαισθητοποιημένοι οικολογικά... στην Ευρώπη... κτλ..
Το θέμα είναι ποσο οικολόγοι είμαστε όταν θίγονται τα συμφέροντα μας...

Γιατί αρκετά με τα "αθώα θύματα.."
Οι ένοχοι να πληρώσουν κάποτε...

Δήμητρα είπε...

Ε βέβαια από οικολογική συνείδηση άλλο τίποτα.Εκεί κάπου στις πρξεις τα κάνουμε σαλάτα...οικολογικά....

Τσουχτρα είπε...

Η Αττική έχει όλη τα χάλια της !Τι Δυτική, τι Ανατολική.... Ζούμε σ' ενα τσιμεντένιο σκουπιδόλακο, αναπνέουμε έναν αέρα τίγκα στον καρκίνο, κάηκαν όλα τα γύρω δάση, τα αυτοκίνητα υπερδιπλασιάστικαν και μιλάμε για περιβάλλον....Χάσαν οι λέξεις το νόημα.
Δεν είναι κακή η προσπάθεια...απλά αμφιβάλω αν θα καταφέρει να διορθώσει αυτό το χάλι, ή αν θα σταματήσει όσους βλέπουν μόνο το κέρδος και την τύφλα τους.....

Πολύ καλή μέρα σας !

aKanonisti είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.