Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Take The Kids Off Broadway


Καλημέρα.
Στη σειρά μας "δεν άκουσα, πως είπατε, ορίστε; συγγνώμη κύριε, ποιός είστε;" η νταλίκα σήμερις, χαρούμενη όπως πάντα ν'ανακαλύπτει και προμοτάρει ταλέντα, σας παρουσιάζει τους Foxygen.
Μια ολοκαίνουργια indie μπάντα, για την ακρίβεια ντουέτο (Jonathan Rado και Sam France), που ναι μεν φκιάχτηκε στα 2005 στο Westlake Village της California, αλλά που κυκλοφόρησε την πρώτη studio δουλειά της μόλις τον Ιούλιο φέτος, τούτον δω τον υπεροχότατο δίσκο, το Take The Kids Off Broadway (24.7.2012). Και τούτο γιατί τα παιδιά πήγαιναν ακόμα λύκειο όταν αποφάσισαν πως θένε να παίξουν μουσική.
Εξαιρετικά λιτό, άρα όμορφο, indie, με πολύ πολύ μελωδικές συνθέσεις, ωραίες κιθάρες και φωνητικά που θυμίζουν κάτι από Mick Jagger και Michael Hutchence (1960-1997), τον αδικοχαμένο πρόωρα τραγουδιστή των INXS.
Επειδής όμως, και κατά τα φαινόμενα, η μπάντα είχε μαζέψει μπόλικο υλικό, πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου, ετοιμάζουν δεύτερο studio album, που τον λιτό και μετριόφρωνα τίτλο We Are The 21st Century Ambassadors Of Peace and Magic, που έχει προβλεφθεί να κυκλοφορήσει στις 22 Γενάρη του 2013.

Επειδής λοιπόν, η νταλίκα ψάχνεται ολημερίς κι'όλονυχτίς, κι'επειδής σας έχω κακομάθει, σήμερα, εκτός από το πρώτο τους album, κατάφερα να εξασφαλίσω και τα 4 πρώτα outtakes του δίσκου που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Γενάρη. Που, στην ουσία, είναι 3, αφού το Shuggie το κυκλοφόρησαν φέτος τον Οκτώβρη, σαν το πρώτο single του δίσκου.
Η νταλίκα συνιστά Foxygen ανεπιφύλαχτα.


Make It Known
Take The Kids Off Broadway
Teenage Alien Blues
Waitin' 4 U
Why Did I Get Married?
Middle School Dance (Song For Richard Swift)


Outtakes from
We Are The 21st Century Ambassadors Of Peace and Magic

No Destruction
San Francisco
Shuggie
Oh Yeah